SCANDINAVIE-reis 2006    deel 4    gastenboek

deel 1, deel 2, deel 3, deel 5

 

21 juli - Vandaag hebben we alsnog de uitgestelde boottocht gemaakt. Deze keer zijn  we de andere kant opgevaren, nl. richting Grässmark. We hebben gevaren tot we niet verder konden en dat was tot aan de stuwdam. Onderweg was het hier en daar uitkijken om de oorsronkelijke rivierbedding te volgen anders liep je vast op onderstaande boomstronken die waren achtergebleven nadat de stuwdam gereed was. Een prachtige tocht waarbij we ook weer langs diverse beverburchten kwamen. Het zal hier 's avonds wel een drukte zijn met al die bevers.

Op weg naar de stuwdam  Beverburcht met knaagschade

 

22 juli - Luie dag gehad. Vanaf half in de middag wat onweer op afstand dat eigenlijk de hele avond doorging. Gezellig gelezen in en voor de caravan.

23 juli - Vandaag weer mooi weer. Besloten om Dinsdag naar huis te gaan i.p.v. maandag zoals we eerst hadden gedacht. Lekker nog een dagje langer genieten. Luie dag met lezen, beetje varen en zwemmen. Heerlijk.

24 juli - Vandaag nog even genoten van onze 'extra' vakantie dag. Mooi weer, lekker geluierd en gezwommen. Onze boot, die wij al jaren op deze camping parkeren hebben we overgedragen aan JanWillem, de campingeigenaar. Die mag hij houden voor eigen gebruik of voor de camping. Hij kon voor ons nl. vrij voordelig een andere, iets ruimere boot regelen. Boten en aanverwante artikelen zijn in Zweden veel goedkoper dan in Nederland. Iedereen heeft wel één of meer boten, vandaar.

 

 

Verder >>