NOORWEGEN - reis 2008    deel 6       gastenboek

 deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5


22 juli
-
Vandaag mooi weer, een strakblauwe lucht en een goede temperatuur van plm 22 graden.        

23 juli
- Vandaag een hete dag. Eigenlijk te warm om actief te zijn. Vissen op het water vanuit de boot wilde niet omdat de steekvliegen met dit windstille en warme weer zeer hinderlijk zijn.

24 juli - Ook vandaag en de komende dagen zeer warm en zonnig. Midden op de dag in de schaduw en bij het water.

Onverwacht deze middag in het ziekenhuis doorgebracht. Als gevolg daarvan de komende dagen wat rustig aan. Thuis naar de dokter. We kunnen de vakantie wel uitzitten dus dat doen we dan ook maar.

25 juli - zie 24 juli - HEET

26 juli - zie 24 juli - HEET

27 juli - zie 24 juli - HEET

28 juli - zie 24 juli - HEET

29 juli - Vandaag zijn we, 2 dagen eerder dan gepland, weer vertrokken richting Nederland. Gezien de gezondheidsproblemen leek het ons beter om toch maar zo spoedig mogelijk naar Nederland te gaan. We hebben de reis in twee dagen gedaan en kwamen op 30 juli om 17:50 aan in Assen. We hebben overnacht bij een benzinestation even vóór Ringsted (komende vanuit Zweden via de Öresundbrug)), aan de E20 op Sjaeland in Denemarken. Een zeer goede parkeerplaats met de nodige voorzieningen, zoals vers water en mogelijkheid tot het legen van je chemisch toilet. Keurig.

De volgende dag doorgereden tot we thuis waren. We kwamen, zoals zo vaak, Nederland weer binnen met regen en wind. Een groot contrast met waar we vandaan kwamen.

Thuisgekomen een afspraak gemaakt met de huisartsenpost in het ziekenhuis, alwaar we dezelfde avond om 19:00 terecht konden. Dat was een hele opluchting. Onderweg waren de klachten alleen maar toegenomen. Het was wel een opluchting om in deze situatie weer thuis te zijn. Verdere behandeling kan nu hier plaatsvinden.

Totaal gereden deze vakantie 7124 km.

Dat was het dan weer.

Wil je, naar aanleiding van dit en vorige reisverslagen,  informatie over Scandinavië

of wil je van een plaatje de originele foto (voor zover mogelijk)?

Wil je iets van de opgeslagen GPS-tracks hebben/weten?

Mail dan maar even.

naar boven